Swarm, Foursquare uygulaması üzerinden çalıştığı için Swarm hesabınızı silmek istediğinizde ilk olarak Foursquare hesabınızı silmeniz gerekmektedir. Foursquare hesabınızı sildiğiniz takdirde Swarm hesabınız da otomatik olarak silinmiş olacaktır. Swarm hesap silme işleminizi telefonunuzdan girerek yapmanız mümkün değildir. Swarm hesap silme işlemini bu yüzden bilgisayardan yapmanız gerekmektedir. Bu yüzden Swarm hesabınızı silecekseniz ilk olarak bilgisayarı açmanız ve internete girmeniz gerekmektedir. Bilgisayarınızın internet tarayıcısına girerek Foursquare.com adresine giriş yapın. Siteye girdikten sonra ‘Giriş Yap’ sekmesine tıklayın.

Ardından ‘E-mail veya Telefon Numarası’ ve ‘Şifre’ yazan yerleri doğru bir şekilde doldurunuz. Ardından https://tr.foursquare.com/login?continue=%2Fdelete_me adlı linke tıklayınız. Ardından bu linke Swarm hesabınız ve şifreniz ile giriş yapın. Karşınıza açılacak olan sayfadaki “Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun?’’ sorusuna bir yanıt verin. Soruya yanıt verdikten sonra sayfanın altında bulunan “DELETE ACCOUNT’’ butonuna tıklayınız. Bu işlemden sonra onay verdiğiniz takdirde Foursquare ve Swarm hesabınız tamamen silinecektir.

Swarm hesap silme işlemi sanıldığı kadar zor ve zaman isteyen bir iş değildir. Swarm hesabınızı istediğiniz takdirde çok kısa zamanda ve kolayca silebilirsiniz. Birkaç dakika içinde Swarm hesabınızı tamamen silebilmeniz için ilk olarak Foursquare hesabınızı silmeniz gerektiğini unutmayın. Foursquare hesabınızı sildiğiniz zaman zaten Swarm hesabınız da artık silinmiş olacaktır. Birkaç ufak işlem ile dakikalar içinde Swarm hesabınızı silerek istediğinizi yapmış olursunuz.